viernes, 17 de febrero de 2017

RUA 2017Benvolguts pares:
Ja hem de celebrar el Carnaval!!!
Enguany a l’escola farem la festa del Rei Carnestoltes. Els alumnes de 4t, 5è i 6è prepararan unes consignes que seran les que el Rei Carnestoltes ens encomanarà. És a dir, dilluns 20 de febrer ens dirà com hem de venir dimarts; dimarts  ens dirà com hem de venir dimecres i dimecres ens dirà com hem de venir dijous. Aquestes consignes són acumulatives, així que el tercer dia durem les 3 coses juntes.
Tota l’escola haurà de venir així com ell ens hagi encomanat el dimarts 21, el dimecres dia 22 i el dijous dia 23 de febrer.

Resultat d'imatges de carnestoltes 2015Divendres,  24 de febrer a les 9.30 hores sortirem de l’escola disfressats. El tema d’enguany és totalment lliure. Anirem a fer la volta fins el port i enguany també ens acompanyaran els nins/es de l’escoleta infantil . Vos demanam la vostra col:laboració per crear o dur algun objecte que faci renou i poder tocar.lo el temps que feim la rua ( exemples: maraques de tetrabrik, tamborets, olles i un pal,etc) Després tornarem a l’escola a fer la desfilada al pati i a berenar . Esperam la vostra companyia.
L’AMPA farà un detall a tots els alumnes.

A partir de les 12:00hores, tots els alumnes podran gaudir de la festa de carnaval amb la dinamització i animació a càrrec del grup K-CODRIL;  que ens oferirà una combinació de teatre, música, jocs , danses i coreografies. Molt divertit i adaptat per a totes les edats.

RECORDATORI. Els dies 27 i 28 de febrer i dia 1 de març són dies festius, no hi ha escola.

El claustre de mestres

No hay comentarios:

Publicar un comentario